Telecast 2020. március – 3. rész

Ez nagyon fontos és nagyon nehéz időszak most. Az energia most vált, az egész Föld átalakul éppen, maga az Anyaföld is változik, az emberek is átalakulnak. Lehetett volna jobban is irányítani a világot, a Földet, de az arrogancia és a tudatlanság nehezebbé tette a dolgot. És itt van a remény évszaka most, a tavasz. Ma Svamiji beszélt valakivel telefonon, aki hallhatta, hogy Svamiji teraszán a madarak énekeltek. És láthatunk mindenféle teremtményt (majmokat, teheneket, szamarakat, pillangókat, mindenféle más teremtményt is), és mindenki boldog, élvezi a tavaszt. Érdekes, hogy ez az egész krízis csak az embereket érinti, semmi más teremtményt. Ez egy nagy és erős üzenet az emberek számára, hogy a többi lényre miért nem hat, sem a növényekre, sem az állatokra. Semmiképpen nem hat a szúnyogokra, a rovarokra, csak az embereket fertőzi meg nagyon komolyan. Nagyon mély értelmű üzenet ez, az embereknek egy kemény leckét kell megtanulniuk most. Svamiji most senkit nem akar hibáztatni, mert az emberekben nagyon sok a szépség, de még sokat kell tanulniuk ahhoz, hogy fejlődjenek és ráhangolódjanak az emberek az öt elem erejére, a természetre. Ahogy már korábban leírta Svamiji, akik az isteni spirituális utat követik, ők már ismerik az isteni lények jelentését, de akik nem hangolódnak rá egy ilyen tudatosságra, azoknak tudniuk kell, hogy az öt elem az isten, mert övéké a hatalom. Ez a kicsike vírus, ez a kicsi erő az öt elem kis lénye, ezek önmagukban semmik, de katasztrófát tudnak létrehozni, meg tudják fertőzni az emberiséget. Ha az emberi egó a természettel összetűzésbe kerül, akkor bármi történhet. A lecke most van, most kell egyénileg és közösségi szinten is megtanulnunk. Az isteni távlatból ez azt jelenti, hogy meg kell tanulnunk a leckét. Nem kell aggódni, védjük magunkat mindenféle módon, különüljünk el, végezzük a szádhanánkat, a gyakorlatokat, hagyjuk, hogy a vihar elmúljon. Hagyjuk, hogy a prakopa elmúljon és közben meditáljunk, imádkozzunk, a kívánságainkat adjuk elő, a szándékunkat jó irányba tereljük, és kérjük, amit csak akarunk kérni, és ígérjük meg, hogy mi tanulunk ebből, tanulunk és növekszünk. Az élet gyönyörű út, a legizgalmasabb út az emberi út. Itt van a test, az elme, az érzékek, itt van a szívünk, az elme, és egy nagyon egyedi járművünk, eszközünk van. Az örömnek az izgalmas útjára lépünk, a szeretetbe, ahol megosztás, gondoskodás van, ne pazaroljuk el ezt a lehetőséget, ne merüljünk el a negativitásban, hanem a pozitív erőkhöz csatlakozzunk. Nemcsak a pozitív erőkhöz, pozitív isteni lényekhez csatlakozzunk, de a saját életünket gazdagítsuk, engedjük, hogy a szívünkben a szeretet lakozzon. Az elménk is legyen pozitív és tiszta, tudással teli, és ennek segítségével, a nagy isteni erők segítségével haladjunk a megvilágosodás felé, a legvégső boldogság felé. A boldog tudatosság fele. Az élet erről szól. Ez a mi célunk és mi mind el fogunk oda jutni, nem szabad könnyen vennünk az életünket.

Ez a mantra a világon: minden lény legyen boldog és szabad, mindannyian legyenek boldogok, bárhol is vannak, mindenkinek béke legyen a szívében. Örüljünk, virágozzon minden, az életet így adták, így kaptuk, legyen ilyen is, az isteni legfelsőbb erő adta, és mi ennek részei vagyunk. Kapcsolódjunk össze, ahogy Szuddháma kapcsolódott Krishnához. Amikor Szuddháma éppen nem volt kapcsolatban Krishnával, akkor Krishna szenvedett, fájdalmai voltak, és amikor Szuddháma leborult előtte, és újra Krishnához kapcsolódott, akkor megvilágosodott. Kapcsoldódjunk össze az isteni fényben, kapcsolódjunk az isteni lánghoz, az isteni agnihoz, naphoz, sétáljunk feléjük. A védelem ott van.

Svamiji kíván mindenkinek a tavaszra nagyon jókat. Túl leszünk rajta, a krízisnek vége lesz, de el kell végeznünk a feladatainkat felelősségteljesen. Meg kell tanulni a leckénket, és kapcsolódnunk kell az istenihez. Ha az egyén növekszik, az egész élet növekszik. Növekedjenek az egyének és inspirálódjanak! Akik pedig anyagi tudatosságban vannak, akik a durva anyagi síkon vannak, őnekik is tanulniuk kéne most, itt az ideje, hogy tanuljanak. Itt az ideje, hogy megértsék: ők semmik a teremtés szempontjából. És érdekes, hogy most csak az embert érinti ez a vírus, semmi mást. Sem növényt, sem állatot, csak az embereket. A Pralaya koncepciója elképzelhetetlen. Ez most egy trailer, előzetes, nem a teljes film még, de nem is akarjuk megnézni a teljes filmet. A trailer elég, hogy előrejelezze, mi történhet még az Anyafölddel. Az Anyaföld anya, Lakshmi inkarnációja, neki nincs problémája, ő egyfolytában átalakul. De amennyire gyönyörű életünk van, mindez elpazarlódik. Gyönyörű eszközünk, járművünk van, ami minket a végcélunkhoz elvisz. Ez az egyetlen élet, ami minket felszabadít és megvilágosít.

Svamiji gyógyító energiát, békét és boldogságot küld nekünk, hogy le tudjuk győzni a krízist.

Telecast 2020. március
1. rész
2. rész
3. rész