Spirituális ábécé 1. rész

Dr. Svami Purna: Spirituális ábécé

Éljük a hétköznapjainkat, és úgy érezzük, valami hiányzik. Úgy érezzük, hogy nem teljes az életünk, de nem tudjuk megmondani, mi az, ami boldoggá, elégedetté tenne bennünket. Keresünk, és egyszer csak találunk egy morzsát, melyre a szívünk örömmel reagál. Ráébredünk, hogy a lelkünk éhezett, mi pedig vágyunk a tudásra, az önmegismerésre, a felfedezésre. Elindulunk az úton, mely minden lépéssel boldoggá, elégedetté tesz bennünket.

Dr. Svami Purna egy himalájai mester, aki elkísér bennünket. Praktikus támogatást nyújt a spirituális úton, segít abban, hogy meghalljuk a saját benső vezetőnk hangját. Ez a könyv az embert helyezi középpontjába, az emberi létben rejlő számtalan lehetőséget, amelyet felderítve harmóniába kerülünk önmagunkkal és a világgal.

Az indiai emberek számára az egyik legnagyobb öröm és élvezet az, ha megfürödhetnek és elmerülhetnek a Gangeszban. Ehhez hasonlóan a tudásban való elmerülés is felemelő élvezettel, örömmel jár. Induljunk el a lelki úton, és találjuk meg a kiegyensúlyozott, boldog, elégedett életet!

A könyv megrendelhető: info@purnatirth.hu
1 db könyv ára kedvezményesen 2100.-Ft. (A könyv eredeti ára 2790.-Ft, ha a Purnatirth Alapítványnál rendeli meg a kiadványt, akkor kedvezményes, 2100.-Ft-os darabáron tudjuk elküldeni Önnek. A könyvet Packeta csomagküldő szolgálattal az Ön által választott magyarországi csomagautomatába adjuk fel, a csomagküldés költsége 1100.-Ft.)
10 db könyv kedvezményes ára 20.000.-Ft. (10 db könyv eredeti ára 27.900.-Ft, ha a a Purnatirth Alapítványnál rendel meg egyszerre 10 darabot a kiadványból, akkor kedvezményes, 20.000.-Ft-os áron tudjuk elküldeni Önnek. A könyveket Packeta csomagküldő szolgálattal az Ön által választott magyarországi csomagautomatába adjuk fel, a csomagküldés az Ön számára ingyenes.)