Spirituális ábécé 2. rész

Dr. Svami Purna: Spirituális ábécé 2. rész

A nagy tanítók, guruk hagyományosan kint a szabadban, gyakran egy terebélyes fa alatt tanítottak. Nem véletlenül, hiszen a természet egyike a legbölcsebb tanítóknak.

Hogyan hangolódhatunk rá a természetre és töltekezhetünk, meríthetünk belőle inspirációt?
Mi az, ami a természet szemmel látható tartományán túl van?
Hogyan érzékelhetjük ezt a láthatatlan világot, mi a dolgunk vele?
Hogyan képzeljük el saját belső univerzumunkat, és hogyan kapcsolódunk más emberekhez, teremtményekhez, valamint a nagy egészhez, a külső univerzumhoz?
Mi a feladatunk itt a Földön?

Ezekre és ehhez hasonló kérdésekre keressük a választ, ahogy haladunk az úton. Dr. Svami Purna himalájai mester kísér bennünket továbbra is ezen a hosszú ösvényen. Próbálja láthatóvá és érzékelhetővé tenni számunkra ezt a láthatatlan, mégis valós világot.
Támogatást nyújt a spirituális úton annak érdekében, hogy meghalljuk a saját belső vezetőnk hangját, és meglássuk a bennünk lévő és a minket körbe ölelő világot a maga teljességében, szépségében. Két részes könyvünk, a Spirituális ábécé első kötete az emberi élet dolgairól, az emberi létből fakadó lehetőségekről, rejtett emberi tartalékokról szól, amit felhasználhatunk annak érdekében, hogy boldog és elégedett életet éljünk.

A Spirituális ábécé második része egy nem kézzelfogható, a szemünkkel nem látható világba kalauzol bennünket, amely mégis jelen van, és hatással van mindennapjainkra, egész életutunkra.

A könyv megrendelhető: info@purnatirth.hu
1 db könyv ára kedvezményesen 3100.-Ft. (A könyv eredeti ára 3890.-Ft, ha a Purnatirth Alapítványnál rendeli meg a kiadványt, akkor kedvezményes, 3100.-Ft-os darabáron tudjuk elküldeni Önnek. A könyvet Packeta csomagküldő szolgálattal az Ön által választott magyarországi csomagautomatába adjuk fel, a csomagküldés költsége 1100.-Ft.)
10 db könyv kedvezményes ára 30.000.-Ft. (10 db könyv eredeti ára 38.900.-Ft, ha a a Purnatirth Alapítványnál rendel meg egyszerre 10 darabot a kiadványból, akkor kedvezményes, 30.000.-Ft-os áron tudjuk elküldeni Önnek. A könyveket Packeta csomagküldő szolgálattal az Ön által választott magyarországi csomagautomatába adjuk fel, a csomagküldés az Ön számára ingyenes.)