Világszerte

Adhyatmik Foundation
http://www.adhyatmik.org/

A Pennsylvaniában (Amerikai Egyesült Államok) található alapítvány célja működtetni (és korábban: létrehozni) egy központot, ahol stressz menedzsmenttel, testi-lelki jólléttel foglalkoznak. Egy gyönyörű központot tartanak fenn mindazok számára, akik visszavonulásra vágynak, a megszokott munkájuktól kívánnak elszakadni egy időre, ezzel is csökkentve a stresszt.
Az alapítvány további célja lehetőséget adni az élet kérdéseinek kutatatására, a megfontolt kontemplációra – mindezt gyönyörű természetes környezetben, workshopok, tanfolyami keretek között. Programjaik között jóga órák, egészségmegőrző programok, pozitív életszemléletet fejlesztő foglalkozások, és más, a mindennapi munkát támogató csoportok – kreatív írás, nyilvános beszéd, filozófiai viták – találhatók. Szervezett és nem szűk keretek között zajló kirándulások, kezdő és haladó relaxációs és légző gyakorlatok, táplálkozási tanácsadás is mind szerepel programjaik között. A központ Swami Purna irányítása alatt áll, a tanárok jól képzett szakemberek.

ParaNadam
ParaNadam nevű zenekar honlapja. Spirituális zene a harmonikus elméért, kiegyensúlyozott életért, szeretet és inspiráció a léleknek.
www.paranadam.org

The Banyan Tree
Angol nyelvű oldal, amely többek között fényképalbumokat, meditációkat, relaxációkat, jógagyakorlatokat tartalmaz. Külföldi, Dr. Svami Purna által vezetett programok időpontjai szintén megtalálhatók.
http://the-banyan-tree.net

Inner Wisdom – Outer Peace
Angol nyelvű honlap, amely többek között Dr. Svami Purna tanításait, fotóalbumokat, kérdés-válaszokat tartalmaz.
www.innerwisdom-outerpeace.com

Sanctuary for Peace
A Sanctuary for Peace (Béke Temploma) jelenleg tervezés alatt áll. A világ minden tájáról érkező emberek egyetemes találkozóhelye lesz. Az emlékhely céljáról, munkálatairól olvashatnak ezen az  angol nyelvű oldalon.
http://sanctuaryforpeace.org/