Mandalák / Mandalas

3.jpg


Kiadványok
Egy jógi a vasfüggöny mögött

Egy jógi a vasfüggöny mögött

Felcser Hanna: Egy jógi a vasfüggöny mögött

Ez a rendkívül olvasmányos könyv a világhírű jógi, Svami Purna magyarországi látogatásait és a körülötte kialakult csoport működését bemutató különlegesen izgalmas napló. Svami Purna, akinek több műve (Az igazság szabaddá tesz, Bölcs életvitel 1-2, Purna jóga ... stb.) Magyarországon is megjelent, indiai filozófusok és uralkodók családjába született. Önként feladta jólétét, hogy szigorú, nélkülözésekkel teli életmódot folytasson a Himalája hegyei közötti barlangokban és erdőségekben.

Bővebben...
 
Kiegyensúlyozott jóga

Kiegyensúlyozott JógaA Svami Purna által írt könyv azért kapta a Kiegyensúlyozott jóga címet, mert bár a hangsúly a Hatha Jógán, a fizikai test jógáján van, útmutatást, tanítást és egyszerű gyakorlatokat nyújt a mentális és emocionális fejlődés és növekedés elősegítésére. A könyv tartalma úgy lett összeállítva, hogy segítsen megállni a helyed magaddal és a környezeteddel szemben, úrrá lenni a fesztültségekkel teli napi életfeltételeken. A könyv irányt mutat, segít célod elérésében és az életben való beteljesülésben.

Bővebben...
 
Bajanok

Bajanok - CD borítóA CD-n Svamijitól tanult tradicionális indiai bajanok hallhatók Gyepes Attila és Komoróczki Péter előadásában. Minden dal Isten, vagy valamelyik fizikai szinten megtestesült avatárjának, tettének dícséretéről szól. Természetesen a Guru személyét is ugyanez a tisztelet övezi és a tanítómesterhez, tanítómesterről is szólnak ezek a dalok. A Guru jelentése: a sötétségből a fénybe vivő. Az albumon 11 dal található. 

A CD minimális ára 1000 Ft + postaköltség. A minimális árnál magasabb összeget örömmel fogadjuk és adományként kezeljük. A CD eladásokból származó minden bevételt a Purnatirth Jógaközpont Alapítvány működtetésére fordítjuk.

Megrendelés és bővebb információ: info kukac purnatirth pont hu

 
Bölcs életvitel 2.

Bölcs életvitel 2.A könyv olyan rövid előadásokat tartalmaz, amelyek segítenek a mindennapi életben való eligazodásban, a belső harmónia és béke megőrzésében. A kiadványt forgatva feltöltekezhetünk energiával, megerősíthetjük magunkat, hogy a hétköznapokon, a nehéz helyzetekben is helyt tudjunk állni.

Bővebben...
 
Purna jóga II. kötet

Purna jóga II.A sorozat második részében mélyebben megérthetjük a hit, a karma, a bavatás, a kommunikáció szerepét. Ismét egy gyűjteményes kötetet tarthat kezében az Olvasó, Swami Purna előadásainak szerkesztett változatát.

Részlet a könyvből:

„Születésnapok

Az emberek minden évben megünneplik a születésnapjukat, s egyáltalán nincsenek tudatában annak, hogy ez az esemény nem csupán ünneplésre ad okot. Az olyan kijelentések, mint például a „felnőttem” vagy az „egy évvel idősebb, egy évvel bölcsebb vagyok” valójában nem helytállóak. Nem nőttél fel. A halálodhoz közelítesz. Minden születésnap egy emlékeztető, hogy még egy év telt el a számodra kiszabott időből.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 Következő > Utolsó >>

Ashramok / Ashrams

Bejelentkezés / Log in