Mandalák / Mandalas

8.jpg


Aktuális programok
1% 1% 1% 1% 1% 1% 1% 1% 1%

Kedves Mindannyiunk!

Egy fontos és aktuális kérésünk van felétek.

Kérjük, hogy az adó 1%-ot a Purnatirth Jógaközpont Alapítvány számára ajánljátok fel. Egyénenként lehet úgy gondoljátok ez nem nagy összeg, de a sok kicsi összeadódva fontos bevétele az alapítványnak. Természetesen örömmel vesszük, ha év közben kisebb-nagyobb összegekkel rendszeresen tudjátok támogatni az alapítványt, hiszen könyvelőt és más, Purnatirth-en felmerülő költségeket ezekből a bevételekből tudunk csak finanszírozni.

Ha van olyan barátod, ismerősöd, aki nem tudja, kinek ajánlhatná fel ezt az adó 1%-ot, kérjük, javasold neki a Purnatirth Jógaközpont Alapítványt.

Az adó 1%-hoz a
Purnatirth Jógaközpont Alapítvány adószáma:
19031886-1-02.

Köszönjük! HariOm

 
The "World NGO Day" Initiative

Celebrate On 18th November 2012 & Sign The Online Petition

Did you know that there is no dedicated international day celebrating the work of NGOs and other civil society organisations?!

The "World NGO Day” is a global initiative which aims to secure passing of a UN resolution establishing an international day – to be held on the 18th of November every year - to Celebrate, Commemorate and Connect all Non-Governmental, Non-Profit Organisations (charities, member associations, civil society organisations, chambers of commerce and other type of organisations) in recognition of the valuable work these organisations have done- and continue to do- for our society. The World NGO Day will be marked through local, regional and international events and projects to further enhance the role and capacity of NGOs to continue their vital activities and contribution.

Bővebben...
 
Találkozó Svamijivel - 2011 tavaszán

Kedves Gurutestvérek, kedves Érdeklődők!
 
Ismét lehetőségünk van találkozni Svamijivel, május végén egy napra érkezik hozzánk.
Időpont: május 28., szombat.
A szállás és a két előadás várhatóan Balatonbogláron, a Pedagógus Üdülőben lesz.

Bővebben...
 
Balatoni hétvége - 2010.

Swami PurnaMesterünk, Svami Purna május végén Magyarországra látogat és egy hétvégi program keretében találkozhatunk vele ismét. A kétnapos találkozó:

időpontja: 2010. május 29-30.;
helyszíne: Balatonboglár, Pedagógus Szakszervezeti Üdülő (Fiumei út 16.); 
részvételi díja: 8000 Ft és 80 Euro (1 éjszaka szállás, étkezés és a programok költségei);
jelentkezési határideje: május 20-a, az Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javasriptet e-mail címen.

Az első szatszang szombaton 11 órakor kezdődik. Azért, hogy megfelelően fel tudjunk készülni az előadásra, kérjük, hogy aznap 9-10 óra között érkezz meg a helyszínre. Mindenkit kérünk, hogy segítsen a  terem elrendezésében!

Az ottartózkodás alatt saját magunknak főzünk, és készítjük el a reggelit, itt is kérünk segítséget!

Ha bármi további kérdésed van, azt is az Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javasriptet címre írd meg, igyekszünk mihamarább válaszolni rá!

HariOm

 
Adó 1% - 2008. év

Köszönjük, hogy a 2008. évben sokan gondoltak Alapítványunkra és személyi jövedelemadójuk 1%-át nekünk szánták. A 2008. évben összesen 57 338 Ft-ot kapott Alapítványunk ezen az úton, amelyet az alapítványi célok megvalósítására, azaz az egészséges életmód terjesztésére használ majd fel.

Igyekszünk rászolgálni a jövőben is az adományokra!

a Purnatirth Jógaközpont Alapítvány vezetői

 
<< Első < Előző 1 2 3 4 Következő > Utolsó >>

Ashramok / Ashrams

Bejelentkezés / Log in