Mandalák / Mandalas

2.jpg


Társszervezetek
Adhyatmik Foundation

http://www.adhyatmik.org/

Adhyatmik FoundationA Pennsylvaniában (Amerikai Egyesült Államok) található alapítvány célja működtetni (és korábban: létrehozni) egy központot, ahol stressz menedzsmenttel, testi-lelki jólléttel foglalkoznak. Egy gyönyörű központot tartanak fenn mindazok számára, akik visszavonulásra vágynak, a megszokott munkájuktól kívánnak elszakadni egy időre, ezzel is csökkentve a stresszt.
Az alapítvány további célja lehetőséget adni az élet kérdéseinek kutatatására, a megfontolt kontemplációra – mindezt gyönyörű természetes környezetben, workshopok, tanfolyami keretek között. Programjaik között jóga órák, egészségmegőrző programok, pozitív életszemléletet fejlesztő foglalkozások, és más, a mindennapi munkát támogató csoportok – kreatív írás, nyilvános beszéd, filozófiai viták – találhatók. Szervezett és nem szűk keretek között zajló kirándulások, kezdő és haladó relaxációs és légző gyakorlatok, táplálkozási tanácsadás is mind szerepel programjaik között. A központ Swami Purna irányítása alatt áll, a tanárok jól képzett szakemberek.

 

 

 
Visva Adhyatmik Sansthan (V.A.S.)

Visva Adhyatmik Sansthan (V.A.S.)A londoni szervezet célja, hogy visszaállítsa a „közösségért való szolgálat” pozitív értékét mind az egyének, mind a társadalom szintjén. Míg az egyén haladását az oktatáson keresztül látják megvalósíthatónak, addig a hangsúlyt más alternatív célokra helyezik: a szükséget szenvedők, a fogyatékossággal élők és a világ-falu kevésbé szerencsés tagjainak szolgálatára.

 
World Spiritual Society (WSS)
World Spiritual Society (WSS)A Delhiben alapított szervezet programjai között tanácsadói szolgáltatás, jóga és test-tudat fejlesztő tanfolyamok találhatók. Oktatási, vallásos, valamint a kikapcsolódást segítő publikációk, kutatások is találhatók náluk. A szervezet szatszangokat, beszélgető vita csoportokat szervez, és segédkezet nyújt a megfelelő táplálkozás kialakításában, az alkalmazható gyógynövénykúrákban és a testet karbantartó fizikai gyakorlatokban.
A WSS tagjai az élet minden területéről érkeznek, a szervezet lehetőséget biztosít számukra, hogy saját képességeiket fejlesztve segítség a közösséget.
 


Ashramok / Ashrams

Bejelentkezés / Log in