Mandalák / Mandalas

5.jpg


Bölcs életvitel 2.

Bölcs életvitel 2.A könyv olyan rövid előadásokat tartalmaz, amelyek segítenek a mindennapi életben való eligazodásban, a belső harmónia és béke megőrzésében. A kiadványt forgatva feltöltekezhetünk energiával, megerősíthetjük magunkat, hogy a hétköznapokon, a nehéz helyzetekben is helyt tudjunk állni.

A könyv előszava

„A könyv Dr. Swami Purna rövid értekezéseit tartalmazza, melyek az olvasó számára bölcs és értékes tanításokat nyújtanak. Az itt található örökérvényű vezérelvek – például az önmagunkért vállalt felelősség, vagy az egyén boldogsága, mint az egészséges és kiegyensúlyozott élet kulcsa – segítenek a hagyományos védikus bölcsesség üzeneteinek megértésében. Az értekezések – a gyakorlati spiritualitás szellemében – értékes módszereket kínálnak egyéni életünk örömteli megéléséhez.

Megtiszteltetés számomra, hogy a kiadásban részt vehettem, és megoszthatjuk az olvasókkal ezt az esszenciális tudást egy olyan időszakban, amikor az ilyen ismeretekre oly nagy szükség van. A világos stílus, a való életből vett példák teljesen érthetővé teszik a tanítást bárki számára."

Dr. Linda Spedding
Adhyatmik Foundation, alelnök

Kiadja: Purnatirth Jógaközpont Alapítvány
Kiadás éve: 2008.
Megrendelés: info kukac purnatirth pont hu

 

Ashramok / Ashrams

Bejelentkezés / Log in