Mandalák / Mandalas

5.jpg


India gyermekei – Ajándékozzon jövőt!

Szükségben

„Szia! Az én nevem Nirmala. 10 éves vagyok. Indiában élek egy kis faluban, közel a nagy városhoz, New Delhi-hez. Csak azért járhatok iskolába, mert az alapítvány támogat. Tanulni, írni, olvasni szeretnék, ez a leghőbb vágyam.
De mi fog történni? Hát, az Anyukám csak  alkalmi munkát kap az építkezéseken, de így legalább van ennivalónk és némi ruhánk. Indiában az építő munkásoknak kemény a munkájáuk, és nagyon koszos, Anya pedig mindig fáradt. Anya azt mondja, hogy nem tud engem iskolába járatni segítség nélkül. Azt mondja nekem, hogy szüksége van az én munkámra, gyorsan nőjek fel és segítsek neki, vigyázzak a testvéreimre. ”

 

Indiában rengeteg anyuka dolgozik építkezéseken, a legtöbbjük mellette kisgyermeket nevel, nem ritkán csecsemőket is. Senki sincs, aki ezekre a gyerekekre vigyázna, míg anyukájuk dolgozik. Néha van a gyerekeknek ennivalójuk, néha nincs. Nagyon sok gyerek balesetet szenved az építkezéseken, vagy megbetegszik. Ön tud segíteni?

Nirmala története sajnos nem egyedülálló, nagyon is általános India szerte. Több ezer anya minden nap viszi magával a gyermekét a munkahelyére, az építkezésekre, ahol nincsenek biztonságban, és megannyi veszély leselkedik rájuk. Amíg dolgoznak, addig a gyerekeket magukra hagyják, a szerencsében bízva... Nincs menedék, nincs felügyelő, talán egy kevéske étel és rossz víz, és ahogy Nirmala elmondta nekünk, nincs iskola sem.

Ez az a pont, ahol Purnatirth Jógaközpont Alapítvány és Pennsylvaniában található társszervezete, az Adhyatmik Foundation közbelép: élelmiszert, tiszta vizet biztosítunk, egészségügyi feltételeket teremtünk, és oktatást kínálunk, egyénre szabva.
Alapítványunk szoros együttműködésben dolgozik önkéntesekkel, nincsenek adminisztrációs költségek, a teljes adományt a gyerekek körülményeinek megváltoztatására fordítjuk.

Szponzoráljon Ön is egy szükségben lévő gyermeket, segítse, hogy oktatáshoz jusson, ajándékozzon neki jövőt!

Kérjük, hogy adományaikat a Purnatirth Jógaközpont Alapítvány címére küldjék.
- Csekket a 7304 Mánfa, Vágotpuszta 1. címre, a közleményhez írják be „Jövő”.
- Átutalást a Purnatirth Jógaközpont Alapítvány számlájára fogadunk: Mohácsi Takarék Bank 50400113-16080324, a közleményhez írják be „Jövő”.
- PayPal online adományozási lehetőség. Kattintson az alábbi gombra! (Segítség a PayPal használatához)

 

Ashramok / Ashrams

Bejelentkezés / Log in